OPENING HOURS
Monday: Closed
Tuesday: Closed
Wednesday: 17:00-00:00
Thursday: 17:00-00:00
Friday: 17:00-00:00
Saturday: 17:00-00:00
Sunday: 17:00-00:00
Call/message us, or check our Instagram page for the latest menu.
MAKE A RESERVATION
You can reserve a table for Het Stuivertje – Wine Bar online below.
Or, if you prefer, you can call us directly at: 0614892055.
We look forward to seeing you!
Ook in de herhaling top – Nu hier al meerdere keren met wisselende gezelschappen gegeten en … het blijft top. Het eten, de wijnadviezen, de persoonlijke aanpak van de gastheer, het maakt het plaatje compleet. Kortom… read more … wordt (wederom ) herhaald.
25 February 2023
via een voucher van Douglas, die ik al wilde weggooien – zijn we bij het Stuivertje beland, kwartiertje lopen, gezellig rustig gedeelte van de stad, wat een verrassing, goede locatie, gezellig, goede muziek op de achtergrond een alles kunner, een speedy… read more Gonzalez in de weer en toch tijd weten te nemen, zeer adrem, voor iedere klant. Het eten uitstekend, zeer fraaie compositie, geen wijnkaart. vraag je naar de wijn, dan een zeer goed doordacht pallet aan verschillende wijnen. Zelfs per glas mogelijk.
In een woord fantastische avond, hartelijk dank en we komen zeker terug.
Sherry
15 May 2022
Wat liefde voor je ambacht met het eten kan doen! Met passie en liefde zorgen de eigenaar en de kok voor het eten. Top! – Voortreffelijk gegeten! Wat een passie en liefde zit er in het eten én service! Heerlijk genoten van de verschillende gangen. Meneer is een echte wijnkenner heeft interessante verhalen over de… read more herkomst van bepaalde gerechten. Ontspannen sfeer. Echt een aanrader!
15 December 2022
Met het team uit eten – Met het team, een groep van 18 personen heel goed gegeten. Een uitstekende variëteit aan vlees (rund, lam), gevogelte (eend, kip), vis en vegetarisch. Alles goed bereid en met zorg… read more geserveerd. Heerlijke wijn erbij, top. Een heel gastvrije patron, dit adres is een aanrader!
7 February 2020
Super gegeten! – Wauw! Wat een service. Fantastisch gegeten en heerlijke wijn + leuke gastheer!!! De koffie is ook super. Ik kom hier regelematig.
3 November 2019
Wat was dit lekker. – Gebaseerd op eigen ervaring. Na het lezen van ervaringen van anderen heb ik het stuivertje bezocht.
Alles klopt.
Van de escargots naar piepkuiken en af gedeserteerd met een… read more pastel de Nata.
Al bij al een veer geslaagde avond.
Mijn met gezel nam coquilles gevolgd door lamsschenkel en de nagerecht was ‘hemelse Modder’.
Geslaagd tot op de laatste hap.
3 May 2022
Hier kan je rustig met je hele familie naartoe – Het Stuivertje is vorig jaar helemaal verbouwd en al weer een tijdje open. Ondanks de oerhollandse naam is de keuken mediterraans. Je kunt dan ook alle voorgerechtjes beschouwen als mezzes… read more en zo je eigen menu samenstellen. En al die gerechtjes zijn zeer schappelijk geprijsd. Maar pas op, bestel niet alles tegelijk want het zijn ruime porties.
Wij hadden teveel met z’n tweeën Wij probeerden: Brood met aioli en tapenade (4,50) lekker warm Marokkaans brood met goede zelfgemaakte( Alles is zelfgemaakt. Niks uit een flesje) aioli en pittige komijnige tapenade. Blauwe kaassalade (11,50) lijkt tamelijk duur, maar is genoeg salade voor twee a drie personen. De aubergine met tomaat en mozzarella (5,75) heel lekker, maar wel veel zo’n halve aubergine. Gefrituurde Spaanse kaas (4,95) heel licht van smaak, goed om mee te beginnen. Drie coquilles op een spietje (9,50). Gegrilde rundespiesjes (10,50) heerlijk mals. Hiermee heb je al meer dan genoeg vlees gehad. Gambas in een kruidensausje (8,95) Kop en staart zitten er nog aan, verder al gepeld, wat veel geknoei voorkomt. De inktvislamellen (7,95) Staan als gegrild op de kaart, maar waren deze keer gefrituurd. U kent de calamares a la romana, de in ringen gesneden inktvis, gefrituurd en vaak wat elastiekig. Hier was de inktvis in reepjes gesneden en fantastisch mals en smakelijk bereid. Dit alles vergezeld van een droge Marokkaanse wijn. Wat wil een mens nog meer. De volgende keer neem ik mijn hele familie mee.
10 January 2020