OPENING HOURS
Monday: Closed
Tuesday: Closed
Wednesday: 17:00-00:00
Thursday: 17:00-00:00
Friday: 17:00-00:00
Saturday: 17:00-00:00
Sunday: 17:00-00:00
Call/message us, or check our Instagram page for the latest menu.
MAKE A RESERVATION
You can reserve a table for Het Stuivertje – Wine Bar online below.
Or, if you prefer, you can call us directly at: 0614892055.
We look forward to seeing you!
Super gegeten! – Wauw! Wat een service. Fantastisch gegeten en heerlijke wijn + leuke gastheer!!! De koffie is ook super. Ik kom hier regelematig.
3 November 2019
Heerlijk avondje – Heerlijk eten, fijne gastheer die aandacht heeft voor gasten en het menu.
We waren met 8 personen en alles was keurig verzorgd. Wijn wordt netjes toegelicht. Soort gezellige huiskamer… read more sfeer.
Zeker voor herhaling vatbaar!
3 October 2022
Wat was dit lekker. – Gebaseerd op eigen ervaring. Na het lezen van ervaringen van anderen heb ik het stuivertje bezocht.
Alles klopt.
Van de escargots naar piepkuiken en af gedeserteerd met een… read more pastel de Nata.
Al bij al een veer geslaagde avond.
Mijn met gezel nam coquilles gevolgd door lamsschenkel en de nagerecht was ‘hemelse Modder’.
Geslaagd tot op de laatste hap.
3 May 2022
Hier kan je rustig met je hele familie naartoe – Het Stuivertje is vorig jaar helemaal verbouwd en al weer een tijdje open. Ondanks de oerhollandse naam is de keuken mediterraans. Je kunt dan ook alle voorgerechtjes beschouwen als mezzes… read more en zo je eigen menu samenstellen. En al die gerechtjes zijn zeer schappelijk geprijsd. Maar pas op, bestel niet alles tegelijk want het zijn ruime porties.
Wij hadden teveel met z’n tweeën Wij probeerden: Brood met aioli en tapenade (4,50) lekker warm Marokkaans brood met goede zelfgemaakte( Alles is zelfgemaakt. Niks uit een flesje) aioli en pittige komijnige tapenade. Blauwe kaassalade (11,50) lijkt tamelijk duur, maar is genoeg salade voor twee a drie personen. De aubergine met tomaat en mozzarella (5,75) heel lekker, maar wel veel zo’n halve aubergine. Gefrituurde Spaanse kaas (4,95) heel licht van smaak, goed om mee te beginnen. Drie coquilles op een spietje (9,50). Gegrilde rundespiesjes (10,50) heerlijk mals. Hiermee heb je al meer dan genoeg vlees gehad. Gambas in een kruidensausje (8,95) Kop en staart zitten er nog aan, verder al gepeld, wat veel geknoei voorkomt. De inktvislamellen (7,95) Staan als gegrild op de kaart, maar waren deze keer gefrituurd. U kent de calamares a la romana, de in ringen gesneden inktvis, gefrituurd en vaak wat elastiekig. Hier was de inktvis in reepjes gesneden en fantastisch mals en smakelijk bereid. Dit alles vergezeld van een droge Marokkaanse wijn. Wat wil een mens nog meer. De volgende keer neem ik mijn hele familie mee.
10 January 2020
Top avond – Huiskamer sfeer, heerlijk eten, vrolijke gastheer Rachid, met passie voor zijn vak; kortom een aanrader!
15 December 2022
Ook in de herhaling top – Nu hier al meerdere keren met wisselende gezelschappen gegeten en … het blijft top. Het eten, de wijnadviezen, de persoonlijke aanpak van de gastheer, het maakt het plaatje compleet. Kortom… read more … wordt (wederom ) herhaald.
25 February 2023
Heel gezellig en voortreffelijke dippers!! – Super gezellig restaurant en de eigenaar is geweldig. Zou het onwijs aanraden. Hangt een heerlijke sfeer en de tapenade dip bij het brood van de chef is top!
3 November 2019
Leuk – Via via kwam achter deze echte franse bistro,bestaat al heel lang maar nog nooit geweest.
Prettige bediening,lekker eten en erg druk,wat wil je nog meer
7 May 2019
Wat liefde voor je ambacht met het eten kan doen! Met passie en liefde zorgen de eigenaar en de kok voor het eten. Top! – Voortreffelijk gegeten! Wat een passie en liefde zit er in het eten én service! Heerlijk genoten van de verschillende gangen. Meneer is een echte wijnkenner heeft interessante verhalen over de… read more herkomst van bepaalde gerechten. Ontspannen sfeer. Echt een aanrader!
15 December 2022