OPENING HOURS
Monday: Closed
Tuesday: Closed
Wednesday: 17:00-00:00
Thursday: 17:00-00:00
Friday: 17:00-00:00
Saturday: 17:00-00:00
Sunday: 17:00-00:00
Call/message us, or check our Instagram page for the latest menu.
MAKE A RESERVATION
You can reserve a table for Het Stuivertje – Wine Bar online below.
Or, if you prefer, you can call us directly at: 0614892055.
We look forward to seeing you!
Wij waren vanavond met 6 personen – Wij waren vanavond met 6 personen te gast in het Stuivertje. Wat hebben we genoten. Alle gerechten waren zeer smakelijk. Een aanrader!
8 December 2019
Heel gezellig en voortreffelijke dippers!! – Super gezellig restaurant en de eigenaar is geweldig. Zou het onwijs aanraden. Hangt een heerlijke sfeer en de tapenade dip bij het brood van de chef is top!
3 November 2019
Wat liefde voor je ambacht met het eten kan doen! Met passie en liefde zorgen de eigenaar en de kok voor het eten. Top! – Voortreffelijk gegeten! Wat een passie en liefde zit er in het eten én service! Heerlijk genoten van de verschillende gangen. Meneer is een echte wijnkenner heeft interessante verhalen over de… read more herkomst van bepaalde gerechten. Ontspannen sfeer. Echt een aanrader!
15 December 2022
Heerlijk avondje – Heerlijk eten, fijne gastheer die aandacht heeft voor gasten en het menu.
We waren met 8 personen en alles was keurig verzorgd. Wijn wordt netjes toegelicht. Soort gezellige huiskamer… read more sfeer.
Zeker voor herhaling vatbaar!
3 October 2022
Super gegeten! – Wauw! Wat een service. Fantastisch gegeten en heerlijke wijn + leuke gastheer!!! De koffie is ook super. Ik kom hier regelematig.
3 November 2019
Leuk – Via via kwam achter deze echte franse bistro,bestaat al heel lang maar nog nooit geweest.
Prettige bediening,lekker eten en erg druk,wat wil je nog meer
7 May 2019
Wat was dit lekker. – Gebaseerd op eigen ervaring. Na het lezen van ervaringen van anderen heb ik het stuivertje bezocht.
Alles klopt.
Van de escargots naar piepkuiken en af gedeserteerd met een… read more pastel de Nata.
Al bij al een veer geslaagde avond.
Mijn met gezel nam coquilles gevolgd door lamsschenkel en de nagerecht was ‘hemelse Modder’.
Geslaagd tot op de laatste hap.
3 May 2022