OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:00-00:00
Donderdag: 17:00-00:00
Vrijdag: 17:00-00:00
Zaterdag: 17:00-00:00
Zondag: 17:00-00:00
Bel/bericht ons, of check onze Instagram pagina voor het laatste menu.
RESERVEREN
Hieronder kunt u online een tafel reserveren voor Het Stuivertje – Wine Bar.
Of u kunt ons desgewenst rechtstreeks bellen op: 0614892055.
We kijken er naar uit je te zien!
Wat liefde voor je ambacht met het eten kan doen! Met passie en liefde zorgen de eigenaar en de kok voor het eten. Top! – Voortreffelijk gegeten! Wat een passie en liefde zit er in het eten én service! Heerlijk genoten van de verschillende gangen. Meneer is een echte wijnkenner heeft interessante verhalen over de… read more herkomst van bepaalde gerechten. Ontspannen sfeer. Echt een aanrader!
15 december 2022
Heerlijk avondje – Heerlijk eten, fijne gastheer die aandacht heeft voor gasten en het menu.
We waren met 8 personen en alles was keurig verzorgd. Wijn wordt netjes toegelicht. Soort gezellige huiskamer… read more sfeer.
Zeker voor herhaling vatbaar!
3 oktober 2022
Hier kan je rustig met je hele familie naartoe – Het Stuivertje is vorig jaar helemaal verbouwd en al weer een tijdje open. Ondanks de oerhollandse naam is de keuken mediterraans. Je kunt dan ook alle voorgerechtjes beschouwen als mezzes… read more en zo je eigen menu samenstellen. En al die gerechtjes zijn zeer schappelijk geprijsd. Maar pas op, bestel niet alles tegelijk want het zijn ruime porties.
Wij hadden teveel met z’n tweeën Wij probeerden: Brood met aioli en tapenade (4,50) lekker warm Marokkaans brood met goede zelfgemaakte( Alles is zelfgemaakt. Niks uit een flesje) aioli en pittige komijnige tapenade. Blauwe kaassalade (11,50) lijkt tamelijk duur, maar is genoeg salade voor twee a drie personen. De aubergine met tomaat en mozzarella (5,75) heel lekker, maar wel veel zo’n halve aubergine. Gefrituurde Spaanse kaas (4,95) heel licht van smaak, goed om mee te beginnen. Drie coquilles op een spietje (9,50). Gegrilde rundespiesjes (10,50) heerlijk mals. Hiermee heb je al meer dan genoeg vlees gehad. Gambas in een kruidensausje (8,95) Kop en staart zitten er nog aan, verder al gepeld, wat veel geknoei voorkomt. De inktvislamellen (7,95) Staan als gegrild op de kaart, maar waren deze keer gefrituurd. U kent de calamares a la romana, de in ringen gesneden inktvis, gefrituurd en vaak wat elastiekig. Hier was de inktvis in reepjes gesneden en fantastisch mals en smakelijk bereid. Dit alles vergezeld van een droge Marokkaanse wijn. Wat wil een mens nog meer. De volgende keer neem ik mijn hele familie mee.
10 januari 2020
Absoluut feestje! – Kom hier al jaren! Nieuwe eigenaar/chef weet absoluut waar hij het over heeft…Mooie smaken, attente bediening!
Aanrader!
4 augustus 2019
Heel gezellig en voortreffelijke dippers!! – Super gezellig restaurant en de eigenaar is geweldig. Zou het onwijs aanraden. Hangt een heerlijke sfeer en de tapenade dip bij het brood van de chef is top!
3 november 2019
Top avond – Huiskamer sfeer, heerlijk eten, vrolijke gastheer Rachid, met passie voor zijn vak; kortom een aanrader!
15 december 2022
Met het team uit eten – Met het team, een groep van 18 personen heel goed gegeten. Een uitstekende variëteit aan vlees (rund, lam), gevogelte (eend, kip), vis en vegetarisch. Alles goed bereid en met zorg… read more geserveerd. Heerlijke wijn erbij, top. Een heel gastvrije patron, dit adres is een aanrader!
7 februari 2020