OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:00-00:00
Donderdag: 17:00-00:00
Vrijdag: 17:00-00:00
Zaterdag: 17:00-00:00
Zondag: 17:00-00:00
Bel/bericht ons, of check onze Instagram pagina voor het laatste menu.
RESERVEREN
Hieronder kunt u online een tafel reserveren voor Het Stuivertje – Wine Bar.
Of u kunt ons desgewenst rechtstreeks bellen op: 0614892055.
We kijken er naar uit je te zien!
Heerlijk avondje – Heerlijk eten, fijne gastheer die aandacht heeft voor gasten en het menu.
We waren met 8 personen en alles was keurig verzorgd. Wijn wordt netjes toegelicht. Soort gezellige huiskamer… read more sfeer.
Zeker voor herhaling vatbaar!
3 oktober 2022
Super gegeten! – Wauw! Wat een service. Fantastisch gegeten en heerlijke wijn + leuke gastheer!!! De koffie is ook super. Ik kom hier regelematig.
3 november 2019
Hier kan je rustig met je hele familie naartoe – Het Stuivertje is vorig jaar helemaal verbouwd en al weer een tijdje open. Ondanks de oerhollandse naam is de keuken mediterraans. Je kunt dan ook alle voorgerechtjes beschouwen als mezzes… read more en zo je eigen menu samenstellen. En al die gerechtjes zijn zeer schappelijk geprijsd. Maar pas op, bestel niet alles tegelijk want het zijn ruime porties.
Wij hadden teveel met z’n tweeën Wij probeerden: Brood met aioli en tapenade (4,50) lekker warm Marokkaans brood met goede zelfgemaakte( Alles is zelfgemaakt. Niks uit een flesje) aioli en pittige komijnige tapenade. Blauwe kaassalade (11,50) lijkt tamelijk duur, maar is genoeg salade voor twee a drie personen. De aubergine met tomaat en mozzarella (5,75) heel lekker, maar wel veel zo’n halve aubergine. Gefrituurde Spaanse kaas (4,95) heel licht van smaak, goed om mee te beginnen. Drie coquilles op een spietje (9,50). Gegrilde rundespiesjes (10,50) heerlijk mals. Hiermee heb je al meer dan genoeg vlees gehad. Gambas in een kruidensausje (8,95) Kop en staart zitten er nog aan, verder al gepeld, wat veel geknoei voorkomt. De inktvislamellen (7,95) Staan als gegrild op de kaart, maar waren deze keer gefrituurd. U kent de calamares a la romana, de in ringen gesneden inktvis, gefrituurd en vaak wat elastiekig. Hier was de inktvis in reepjes gesneden en fantastisch mals en smakelijk bereid. Dit alles vergezeld van een droge Marokkaanse wijn. Wat wil een mens nog meer. De volgende keer neem ik mijn hele familie mee.
10 januari 2020
Wat was dit lekker. – Gebaseerd op eigen ervaring. Na het lezen van ervaringen van anderen heb ik het stuivertje bezocht.
Alles klopt.
Van de escargots naar piepkuiken en af gedeserteerd met een… read more pastel de Nata.
Al bij al een veer geslaagde avond.
Mijn met gezel nam coquilles gevolgd door lamsschenkel en de nagerecht was ‘hemelse Modder’.
Geslaagd tot op de laatste hap.
3 mei 2022
Wij waren vanavond met 6 personen – Wij waren vanavond met 6 personen te gast in het Stuivertje. Wat hebben we genoten. Alle gerechten waren zeer smakelijk. Een aanrader!
8 december 2019
Wat liefde voor je ambacht met het eten kan doen! Met passie en liefde zorgen de eigenaar en de kok voor het eten. Top! – Voortreffelijk gegeten! Wat een passie en liefde zit er in het eten én service! Heerlijk genoten van de verschillende gangen. Meneer is een echte wijnkenner heeft interessante verhalen over de… read more herkomst van bepaalde gerechten. Ontspannen sfeer. Echt een aanrader!
15 december 2022