RESERVEREN
Hieronder kunt u online een tafel reserveren voor Het Stuivertje – Wine Bar.
Of u kunt ons desgewenst rechtstreeks bellen op: 0614892055.
We kijken er naar uit je te zien!
Ook in de herhaling top – Nu hier al meerdere keren met wisselende gezelschappen gegeten en … het blijft top. Het eten, de wijnadviezen, de persoonlijke aanpak van de gastheer, het maakt het plaatje compleet. Kortom… read more … wordt (wederom ) herhaald.
25 februari 2023
Wat liefde voor je ambacht met het eten kan doen! Met passie en liefde zorgen de eigenaar en de kok voor het eten. Top! – Voortreffelijk gegeten! Wat een passie en liefde zit er in het eten én service! Heerlijk genoten van de verschillende gangen. Meneer is een echte wijnkenner heeft interessante verhalen over de… read more herkomst van bepaalde gerechten. Ontspannen sfeer. Echt een aanrader!
15 december 2022
Heerlijk avondje – Heerlijk eten, fijne gastheer die aandacht heeft voor gasten en het menu.
We waren met 8 personen en alles was keurig verzorgd. Wijn wordt netjes toegelicht. Soort gezellige huiskamer… read more sfeer.
Zeker voor herhaling vatbaar!
3 oktober 2022
Wij waren vanavond met 6 personen – Wij waren vanavond met 6 personen te gast in het Stuivertje. Wat hebben we genoten. Alle gerechten waren zeer smakelijk. Een aanrader!
8 december 2019
Met het team uit eten – Met het team, een groep van 18 personen heel goed gegeten. Een uitstekende variëteit aan vlees (rund, lam), gevogelte (eend, kip), vis en vegetarisch. Alles goed bereid en met zorg… read more geserveerd. Heerlijke wijn erbij, top. Een heel gastvrije patron, dit adres is een aanrader!
7 februari 2020
Heel gezellig en voortreffelijke dippers!! – Super gezellig restaurant en de eigenaar is geweldig. Zou het onwijs aanraden. Hangt een heerlijke sfeer en de tapenade dip bij het brood van de chef is top!
3 november 2019
Wat was dit lekker. – Gebaseerd op eigen ervaring. Na het lezen van ervaringen van anderen heb ik het stuivertje bezocht.
Alles klopt.
Van de escargots naar piepkuiken en af gedeserteerd met een… read more pastel de Nata.
Al bij al een veer geslaagde avond.
Mijn met gezel nam coquilles gevolgd door lamsschenkel en de nagerecht was ‘hemelse Modder’.
Geslaagd tot op de laatste hap.
3 mei 2022